Your photos are different. I understand that. That’s what makes this Creative Preset collection I’m sharing with you so powerful. Your photos are different, and you’re going to show that difference using these color solutions.
Here is a thing… my Creative Preset Collection defies expectations. WHY? 3 major reasons:
1) These presets are artistically created by me. I’m an artist, and I do things differently. I base my color solutions on the science of color art.
2) These presets work with any raw file from any camera. They are carefully built to work under all lighting conditions, from brightest to darkest.
3) You get to add your final touches to all color solutions, making them your own in a matter of clicks. I’ve added videos for you to where share how I do it.
Make Creative Presets Yours today!🔥

Gói Presets Sáng tạo của bạn bao gồm:
✅ 70 + giải pháp màu sắc cho các tác phẩm nghệ thuật
✅ 50 màu ban đêm cho nhiếp ảnh tối nhất của bạn!
✅ 100 + phối màu chân dung đẹp
✅ Video MIỄN PHÍ với hướng dẫn từng bước để làm cho bản cài đặt sẵn của tôi của riêng bạn!
✅ MIỄN PHÍ các phiên bản Lightroom Mobile của tất cả 220 + cài đặt trước
Link tải: tại đây

Like và share để ủng hộ trang
Công Đình Photo

Công Đình Photo

Có thật nhiều thứ đam mê nhưng phần lớn trong đó là đam mê không mang lại kinh tế, nhưng đam mê mà biết sao được cứ thế mà mê và làm thôi. Bạn có thể giống tôi hoặc nghĩ hoàn toàn khác vì đó là bạn và hãy làm theo cách của riêng bạn. Mọi kiến thức tôi học được là để chia sẽ, chia sẽ cùng mọi người tôi được nhiều hơn, học được thêm những gì bản thân còn thiếu và đang tìm kiếm nó. Phone: 0904442330 [Nhận chụp ảnh cưới hỏi, phóng sự, chân dung, sự kiện]
Close
Close

Social

Liên hệ QC: 079.46.333.49